ÜMRANİYE İSTİHDAM MERKEZİ

18.09.2014 ,Perşembe 16:49

Ümraniye Belediyesi İstihdam Merkezi, Ümraniye’de ikamet eden ve iş bulmakta zorlanan vatandaşlara iş imkânı sunmaya devam ediyor. 2014 yılı içerisinde İstihdam merkezine başvuran vatandaşlar arasından birçok kişinin çeşitli firmalarda iş başı yapması sağlandı.

Ümraniye Belediyesi birçok alan da hayata geçirdiği projeler ile hizmet yürüyüşüne devam ediyor. Klasik Belediyecilikte olduğu gibi Sosyal Belediyecilik alanında da hizmetlerini sürdüren Ümraniye Belediyesi, Türkiye İş Kurumu ile birlikte yürüttüğü ve Belediye bünyesinde kurulan İstihdam Merkezi ile Ümraniye’de ikamet eden ve iş bulmakta zorlanan vatandaşlara iş olanağı sunuyor.

Ümraniye Belediyesi İstihdam Merkezi, insan odaklı anlayışı ile sürdürdüğü hizmet yolunda, işe ihtiyacı olan vatandaşları bölgedeki işletmelerle bir araya getirerek, uygun bir iş bulmalarında aracılık ediyor! İşsizlik başvurusu yapan bireyler meslekleri doğrultusunda bölge işletmelerinden alınmış olan uygun iş pozisyonlarına yönlendirilerek, firmalarla görüşmeleri sağlanıyor. Kariyer değerlendirmeleri ve kariyer planlamasını bir arada yapan İstihdam Merkezi, kariyer danışmanlığı hizmeti de sunuyor.

Okunma : 1903
Web sitemizisi en iyi şekilde görüntüleyebilmek için; Internet Explorer 8.0 ve üzeri, Firefox 3.5.0 ve üzeri tarayıcılar kullanmanızı öneririz. 4904 sayılı Türkiye İş Kurumu Kanununun 19. maddesi gereği, işarayanlardan hiçbir ücret ve menfaat talep edilmemektedir.